کد مطلب: 120134
روي سخن رهبري با چه کساني است؟/ از عمل گوش آقاي وزير در آلمان تا علامت سوال دولت بر روي موشک‌هاي ايران
تاریخ انتشار : 1393/10/18 18:24:06
نمایش : 1137
در حالي که مقام معظم رهبري براي چندمين بار در فرمايشات خود بر لزوم باور داشتن سرمايه‌هاي کشور تأکيد مي‌کنند به نظر مي‌رسد برخي از مسئولين به دنبال راهکارهاي غير بومي براي مشکلات کشور هستند.
به گزاش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، مقام معظم رهبري در ديدار مردم قم به مناسبت سالروز قيام 19 دي ماه فرمايشاتي داشتند که بيشتر روي سخن ايشان، صريح و بي پرده با مسئولان دولتي بود.

ايشان در قسمتي از فرمايشات خود فرمودند که دشمنان کشور و اسلام ميخواهند حقايق انقلاب تحريف بشود، به دست فراموشى سپرده بشود؛ پول خرج ميکنند، کار دارند مي‌کنند. کسى که آشنا باشد، آگاه باشد با دنياى کتاب و مطبوعات و مقاله ميبيند که دشمنان چه‌کار دارند مي‌کنند.

اين در حالي است برخي از افراد بي بصيرت در کشور دست داشتن بيگانگان در اتفاقات و اغتشاشات داخل کشور را غير واقعي مي‌دانند؛ اما مقام معظم رهبري بارها بر اين نکته تأکيد کرده اند که نمونه بارز دخالت‌هاي غرب در کشور ايران را در اعترافات هيلاري کلينتون ديده ايم.

هيلاري کلينتون در بخشي از کتاب خاطراتش به مساله اغتشاشات بعد از انتخابات رياست‌جمهوري در ايران نيز اشاره کرده و مي‌نويسد: «دولت باراک اوباما، رئيس‌جمهوري آمريکا در سال‌هاي بعد از اغتشاشات انتخابات رياست‌جمهوري سال ۱۳۸۸ در ايران با صرف ده‌ها ميليون دلار به آموزش بيش از ۵۰۰۰ نفر از مخالفان ايران در سراسر دنيا پرداخت.» 

مقام معظم رهبري در جايي ديگر از سخنان خود به وضعيت علمي کشور اشاره کرده و فرمودند: ما خيلى پيش رفتيم، راه زيادى را ملّت ايران طى کردند، اينها را نديده نگيرند. پيشرفتهاى علمى را بعضى‌ها نابخردانه انکار ميکنند؛ چرا انکار مي‌کنيد؟ اين ملّت پيشرفت علمى کرده است، اينکه ادّعاى ما نيست، اين را دشمنان ما، پايگاه‌هاى علمى بين‌المللى دارند شهادت ميدهند؛ آن‌وقت يک عدّه‌اى بيايند انکار کنند، ملّت را تحقير کنند؛ اينها خطا است، نديدن آن حرکت عظيم و پيشرفت بزرگى که نظام مقدّس اسلامى براى اين کشور پيش آورده است، بى‌انصافى است، خطا است. بله، البتّه راه طولانى‌اى در پيش داريم؛ ما به آرمانهايمان هنوز نرسيده‌ايم؛ آرمانهاى اسلامى خيلى بالاتر از اين حرفها است.

با تأملي در بسياري از اظهارات مسئولان در چند سال اخير مي توان فهميد که روي سخن رهبري با مسئولان کشور بوده است که اقتدار علمي و دستاوردهاي علمي کشور را باور ندارند.

چندي پيش روحاني درهمايش تجليل از توليد کنندگان بخش کشاورزي در حالي که رزمايش بزرگ ارتش با اقتدار در حال انجام بود اظهار داشت که برخي اقتدار ملي را در برد موشک مي‌دانند و البته نيروهاي مسلح، ارتش، سپاه، بسيج و نيروهاي امنيتي قدرت و اقتدار ما هستند اما اگر در کشور انواع سلاح داشته باشيم اما براي گوشت، گندم، جو و روغن و ... به ديگران نيازمند باشيم و دست ما به بيرون دراز باشد، اقتدار حاصل نمي‌شود.

از طرف ديگر وزير امورخارجه کشور در سال گذشته در جمع دانشجويان تهران در سخناني تأمل برانگيز گفت: غربي ها از 4 تا تانک و موشک ما نمي ترسند از مردم ايران مي ترسند؟

ظريف ادامه داد: آيا فکر کرديد آمريکا که مي تواند با يک بمب تمام سيستم دفاعي ما را از کار بياندازد از سيستم دفاعي ما مي ترسد؟ آيا واقعا به خاطر قدرت نظامي، آمريکا جلو نمي آيد؟ بر اساس کدام سند فکر مي کنيد آمريکا مي تواند به اطلاعات نظامي ما دست پيدا کند؟

از طرف ديگر وزير صنعت دولت يازدهم در اظهار نظري عجيب درباره عمل گوش خود در آلمان اظهار کرده بود که تکنولوژي اين عمل حدود 80 سال آينده به ايران خواهد رسيد. 

اين در حالي بود که پيوندي، رئيس دانشگاه شهيد بهشتي تهران در خصوص پيوند و عمل جراحي گوش وزير صنعت اعلام کرد که همل گوش نعمت زاده يک عمل ساده بوده و در دانشگاه شهيد بهشتي به راحتي انجام مي‌گيرد.

مقام معظم رهبري در جايي ديگر از سخنان خود در خصوص اهميت به توليد در داخل کشور و پيگيري اقتصاد مقاومتي در کشور فرمودند: کارى کنيد که تحريم بى‌اثر بشود. بارها ما گفته‌ايم کارى کنيد که وابستگي مالي کشور به نفت کم و کم و کمتر بشود؛ خب، شما ملاحظه ميکنيد در ظرف مدّت کوتاهى قيمت نفت را به نصف ميرسانند. وقتى ما وابسته به نفت باشيم، مشکل براى ما درست ميشود؛ اين فکر را بايد کرد. ازجمله‌ى بزرگ‌ترين مسئوليّتهاى مسئولين کشور همين است که کارى کنند اگر دشمن دلش نخواست تحريم را بردارد، به رونق کشور و پيشرفت کشور و رفاه مردم ضربه‌اى وارد نشود؛ راه آن چيست. راه آن اين است که مراجعه کنيم به درون کشور، به درون ملّت، از نيروهاى درونى کشور استفاده کنيم و راه‌هايى وجود دارد؛ آدمهاى صاحب‌نظر، آدمهاى کارشناس و بااخلاص، گواهى ميدهند که راه‌هايى وجود دارد که انسان بتواند به خودش متّکى باشد. اين وظيفه‌ى مسئولين کشور و مسئولين دولتى است، چشم ندوزند به دست بيگانه.

اگرچه رهبري انقلاب بارها بر روي اين نکته در اقتصاد کشور تأکيد داشته اندغ اما تکرار اين فرمايشات نشان مي دهد که پيگيري اقتصاد مقاومتي در ميان مسئولان کمرنگ است.

به عنوان مثال چندي پيش اکبر ترکان به عنوان مشاور روحاني گفت: اگر تعرفه واردات برداشته شود، قابليت رقابت در هيچ تکنولوژي و هيچ صنعتي به جز آبگوشت بزباش و قرمه‌سبزي را نخواهيم داشت.

دقت در سخنان مشاور روحاني نشان از تأکيد دولت بر روي واردات و از طرف ديگر قبول نکردن دستاوردها و پيشرفتهاي کشور است که هر دو طبق فرمايشات مقام معظم رهبري خلاف رويکرد اقتصاد مقاومتي در کشور است.

از طرف ديگر دولت يازدهم در دو بخش محيط زيست و نفت از سال گذشته به بهانه کمتر شدن آلودگي هوا مانع از ورود بنزين هاي توليد داخل به کشور شدند و به جاي آن بنزين هاي يورو 4 را از خارج از کشور وارد کردند که با گذشت يک سال مشخص شد که بنزين وارداتي نه تنها کمکي به سالم تر شدن هواي تهران نکرد بلکه آلودگي هوا را نيز بيشتر کرد.

وزارت صنعت نيز در جاي ديگر با افزايش واردات کالاهاي لوکس و غير ضروري در کشور نتوانست گام مؤثري در کاهش واردات بردارد و از طرف ديگر با وارد کردن برنج هاي هندي و برخي از محصولات که توليد آنها در داخل کشور هم وجود داشت ضربه‌هاي اساسي را بر پيکر توليد داخل وارد کرد.

مقام معظم رهبري در جاي ديگر از فرمايشات خود فرمودند:  آمريکايى‌ها با کمال وقاحت دارند ميگويند «اگر در قضيّه‌ى هسته‌اى ايران کوتاه هم بيايد، تحريمها يکجا و همه برداشته نخواهد شد»، اين را صريح دارند ميگويند. اين نشان‌دهنده‌ى اين است که به اين دشمن نميشود اطمينان کرد نميشود اعتماد کرد. من با مذاکره کردن مخالف نيستم؛ مذاکره کنند؛ تا هروقت ميخواهند مذاکره کنند! من معتقدم بايد دل را به نقطه‌هاى اميدبخش حقيقى سپرد، نه به نقطه‌هاى خيالى نه به نقطه‌هاى خيالى.

برخي از کارشناسان معتقدند که دولت يازدهم در حل مشکلات کشور به ويژه مشکلات اقتصادي تمام برنامه ريزي خود را بر روي رفع تحريم ها قرار داده است و مشکلات کشور را ناشي از تحريم ها مي دانند.

اما با گذشت بيش از يک سال از مذاکرات و روابط ايران با 5+1، نه تنها تحريمي برداشته نشد و گشايشي در روند اقتصادي و معيشتي مردم حاصل نشد بلکه بارها ديده شد آمريکايي ها و طرف غربي با زورگويي بيشتر با ايران برخورد کردند.

نمونه بارز اين مسئله وضع تحريم‌هاي جديد عليه ايران در خلال توافق هسته اي بود که اين نوع از تحريم ها بر خلاف توافق هسته اي صورت گرفت و طرف مذاکره کننده با ايران نيز دليل روشني براي اين موضوع ارائه نکرده است.

لزوم تفکر عميق در فرمايشات مقام معظم رهبري توسط مسئولين نظام به ويژه مسئولين دولتي با دقت در موارد ذکر شده بيشتر مي شود و مسئولين بايد بدانند که هيچ کس از عمل کردن به فرمايشات مقام معظم رهبري نه تنها ضرر نکرده است؛ بلکه در مسير رشد و تعالي کشور قدم برداشته است.

انتهاي پيام/ط

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html